Waddeneilanden    Texel    Vlieland     Terschelling    Ameland   Schiermonnikoog    LastMinute    Top 10 hotels   Top 10 appartementen                                                                                                                                                                                                                                                        

Waddeneilanden Ameland appartementen en vakantiehuizen

 

Ameland - Boomhiemke

**** 4 sterren beoordeling 8,4


Groots vakantiepark gelegen vlak bij de vuurtoren en op loopafstand van het strand. Verschellinde soorten huizen en veel faciliteiten.

Ameland - De staetige Dames

     - sterren beoordeling 9,0


Mooi statig gebouw in Nes met hele grote en luxe appartementen. Strand, bos en duin zijn dichtbij en de gezelligheid van het dorp Nes is meteen voelbaar.

Ameland - De Berkenhof

    - sterren beoordeling 8,1


Klein appartementencomplex net buiten het dorp Nes en op een kleina afstand van het strand. Restaurants in de buurt en een bushalte op 50 meter.

Ameland - Landal Ameland State

**** 4 sterren beoordeling 8,7


De appartementen liggen mooi onder aan de duinen aan het strand van Nes. Er is een restaurant en in de naaste omgeving zijn meerdere horeca-gelegenheden.

Ameland - Resort Amelander kaap

**** 4 sterren beoordeling 7,4


Groot appartementen-hotel van de Fletcher hotelgroep gelegen in Hollum. Facliteiten zoals een restaurant en zwembad. De Golf-baan ligt naast de deur.

Ameland - Amelander paradijs

   -  sterren beoordeling 8,1


Ruime appartementen en een prima lokatie voor een fantastiche vakantie. Amelander Paradijs bevindt zicht net buiten het dorp Buren vlak bij het strand.

Ameland - De Vliendertuin

    - sterren beoordeling 7,8


Goed en rustig gelegen zelfstandige appartementen in het dorp Nes met veel restaurants en winke;s om de deur. Grote tuin en gratis Wifi. Prima verblijf.

Ameland - Hotel Noordsee

**** 4 sterren beoordeling 8,1


Het WestCord appartementen-hotel Noordsee beschikt over een groot aantal luxe appartementen met 2 slaapkamers. Veel faciliteiten voor een leuke vakantie met het gehele gezin.