Waddeneilanden    Texel    Vlieland     Terschelling    Ameland   Schiermonnikoog    LastMinute    Top 10 hotels   Top 10 appartementen                                                                                                                                                                                                                                                        

Terschelling-Landal cottages Schuttersbos ****

 

Recensie


“We werden ontzettend vriendelijk te woord gestaan bij aankomst. De cottage was zeer schoon. Wij vonden het jammer dat er buiten de bungalows, receptie en wasgelegenheid geen faciliteiten op het park waren. Voor alles moest je het park af. Maar we hebben iedere dag lekkere en verse  broodjes besteld. Ook bij onze dochters was de gezellige bedstee favoriet. Vergeet je fietsen niet of huur ze want die heb je echt nodig op Terschelling.”


Beoordeling: ZooverFaciliteiten  1. Afstand vanaf de haven ca. 7,5 km

  2. Vaartijd vanaf Harlingen +/- 2 uur, met sneldienst 45 min.
    Let op: reserveer tijdig de boot!

  3. Ca. 2,5 ha, 41 modrene en rookvrije Cottages

  4. Gratis draadloos internet in elke cottageOmschrijving opgeven door het hotel


Vanuit het knusse bungalowpark in Midsland-Noord loopt u zo het bos en de Terschellinger duinen in. En na enkele uren zwerven langs de vloedlijn, geniet u lekker na met een Terschellinger jutterbitter in uw eigen rietgedekte cottage.

Op het eiland bieden de ruim 250 km aan wandelpaden u de kans om de bossen, duinen, heide en brede stranden van Terschelling te ontdekken. Liever het eiland op de fiets verkennen? Fietsen langs de Waddendijk geeft u de  meest onvergetelijke vergezichten. Dat is optimaal vakantie!

Reserveren Landal Schuttersbos, Terschelling

http://clk.tradedoubler.com/click?p=20222&a=2189557&g=20699184&url=http://www.landal.nl/nl-nl/bungalowparken/nederland/terschelling/schuttersbos