Waddeneilanden    Texel    Vlieland     Terschelling    Ameland   Schiermonnikoog    LastMinute    Top 10 hotels   Top 10 appartementen                                                                                                                                                                                                                                                        

Waddeneilanden Terschelling Hotels

 

Terschelling - Hotel Buren

** 2 sterren beoordeling 8,4


Gezellig kleinschalig familiehotel gelegen in een rustige buurt van het dorp West-Terschelling. Persoonlijke aandacht voor het echte vakantie-gevoel.

Terschelling - Hotel Bornholm

*** 3 sterren beoordeling 8,1


Venieuwd hotel met een goede centrale ligging tov strand, bos en dorpen. Luxe sauna voor hotelgasten en een restaurant.

Terschelling - Hotel Nap

*** 3 sterren beoordeling 8,3


Een van de oudste hotels van Terschelling. Romatisch gelegen aan de voet van de beroemde vuurtoren Brandaris. Nette kamers en veel restaurants in de directe omgeving.

Terschelling - Hotel Paal 8

**** 4 sterren beoordeling 8,4


Ruim opgezet hotel van de Sandton keten. Grote hotelkamers en prachtig gelegen in de duinen vlak aan het strand. Restaurant De Grie is in dit hotel gevestigd.

Terschelling - Hotel Schylge

**** 4 sterren beoordeling 8,2


Mooi hotel van de WestCord keten aan de haven van Terschelling. Prachtig uitzicht vanuit het restaurant en hotelkamers. Veel faciliteiten en een erg goed restaurant.

Terschelling - De Walvisvaarder

*** 3 sterren beoordeling 8,6


Goed familiehotel dat zeer goed aangeschreven staat bij eilanders en veel vaste hotelgasten. Schone kamers en een prima verzorging.

Terschelling - Hotel Oepkes

*** 3 sterren beoordeling 8,0


Klein hotel centraal gelegen in West Terschelling op 5 minuten lopen vanaf de veerboot. Gratis Wifi en er is een laptop beschikbaar voor hotelgasten.

Strandhotel Formerum

* 1 ster beoordeling 7,9


Klein hotel mooi gelegen in de duinen direct aan het strand van Formerum. Nette kamer die keurig zijn ingericht. Er is een restaurant aanwezig en een strandpaviljoen voor de deur.

Terschelling - StayOkay

      sterren beoordeling 8,5


Schone en praktische accomodatie gelegen aan een prachtige natuurlijke baai ‘Dellewal’. Vanaf het terras heeft u een fenomenaal vergezicht.

Terschelling - Claes Compaen

*** 3 sterren beoordeling 8,6


Gezellig en vriendelijk hotel gelegen in Midsland Noord op ongeveer 20 minuten lopen vanaf het strand van Midsland. Alle kamers hebben een schuifpui direct naar de tuin.