Waddeneilanden    Texel    Vlieland     Terschelling    Ameland   Schiermonnikoog    LastMinute    Top 10 hotels   Top 10 appartementen                                                                                                                                                                                                                                                        

Waddeneilanden Terschelling stranden

 


De stranden van Terschelling


Terschelling heeft prachtige schone strandzanden langs de Noordzee kust en een zeer breed zandstrand aan de Waddenzee. In totaal heeft Terschelling zo’n 30 kilometer aan strand waar u heerlijk kunt zonnebeden of lekker ongestoord kan wandelen. 


  1. 1.Strandovergang West aan Zee

Mooi strand dicht bij het dorpje West Terschelling. Er is een strandpaviljoen aanwezig en een hotel vlak over het duin. Hier is het strand erg breed. Goede gratis parkeerplaats is aanwezig mocht u besluiten een auto mee te nemen.


  1. 2.Strandovergang Midsland aan Zee

Heel erg breed is dit strand. Vlak bij het dorp Midsland en het duinhuisjes gebied. Er is een strandpaviljoen op het strand aanwezig. Het strand is in zomerseizoen bewaakt en ook hier zijn goede gratis parkeermogelijkheden.


  1. 3.Het groene strand

Niet het mooiste strand wel het mooiste uitzicht. Dit strand is gelegen aan de Waddenzee in het dorpje West Terschelling. Prachtig uitzicht op Vlieland in de in en uitgaande boten. Aan de rand van het strand tegen het duin en bos is een mooi paviljoen gelegen. 


  1. 4.Strandovergang Formerum

Prachtig mooi en schoon strand ten hoogte van het dorp Formerum. Op het duin ligt een klein hotel, Strandhotel Formerum en op het strand een hip strandpaviljoen. parkeerplaats aanwezig.


  1. 5.Strandovergang Hoorn

Even ten noorden van Hoorn. Wel een stukje lopen of fietsen want er mogen geen auto’s bij dit strand komen. Paviljoen aan de binnenkant van de duinen.


6. Strandovergang Oosterend

Gelegen bij Oosterend, het meest oosterlijk gelegen dorpje van Terschelling. Gezellig strand met een heel leuk paviljoen. Gratis parkeergelegenheid aanwezig.