Waddeneilanden    Texel    Vlieland     Terschelling    Ameland   Schiermonnikoog    LastMinute    Top 10 hotels   Top 10 appartementen                                                                                                                                                                                                                                                        

Waddeneilanden Terschelling appartementen en vakantiehuizen

 

WestCord Residentie Boschrijck

**** 4 sterren beoordeling 8,4


Zeer goed ingerichte appartementen van verschillende afmetingen. Er is een restaurant, sauna en u heeft toegang tot het aangrenzende zwembad. In de vakantie-perioden Kid en Teens programma.

Landal Schuttersbos

**** 4 sterren beoordeling 8,3


Leuke huisjes gelegen op een bungalow-park bij het dorp Midsland. Restaurants, bars en natuurlijk bos, duin en strand zijn op loopafstand. Uitermate geschikt voor families met kinderen.

Landal Residence Terschelling

**** 4 sterren beoordeling 8,2


Landal Residence Terschelling is een luxe appartementen gebouw maar dan toch met de vrijheid van een huisje. Faciliteiten zoals overdekt zwembad en wellness.

Landal West Terschelling

**** 4 sterren beoordeling 9,3


Nieuw appartementencomplex in het rustige gedeelte van het dorp West Terschelling. Luxe appartementen goed ingericht. Er is een brasserie voor een hapje en drankje.

Tjermelan appartementen

*** 3 sterren beoordeling 8,2


Voor wie van natuur houdt is dit appartementenhotel een prima keuze. Lekker rustig aan de oostkant van Terschelling vlak naast natuurgebied de Boschplaat. Prima appartementen.

Resort Bungalows Dellewal

    - sterren beoordeling 8,7


Dit bungalowpark ligt aan de rand van het dorp West-Terschelling aan de Dellewal Baai. Appartementen van verschillende afmetingen en meerdere slaapkamers. Zwembad aanwezig.

Appartementen De Groede

    - sterren beoordeling 7,2


Eenvoudige maar keurig verzorgde, nette appartementen in het dorp Oosterend, het meest oostelijk gelegen dorp van Terschelling. Prima uitvalsbasis voor fietstochten of wandelingen.