Waddeneilanden    Texel    Vlieland     Terschelling    Ameland   Schiermonnikoog    LastMinute    Top 10 hotels   Top 10 appartementen                                                                                                                                                                                                                                                        

Waddeneilanden Texel appartementen en vakantiehuizen

 

De Koog - Residentie Californie

**** 4 sterren beoordeling 8,1


Mooi appartementencomplex met het strand op slecht 750 meter afstand. De luxe appartementen hebben 2 slaapkamers en sommige kamers hebben een spabad.

De Koog - Landal Vogelmient

***** 5 sterren beoordeling 9,0


Luxe villa’s die slechts door een bosrand worden gescheiden van het strand. Alle luxe is in de villa’s aanwezig voor een aangename vakantie op Texel.

De Cocksdorp- Landal Sluftervallei

**** 4 sterren beoordeling 8,0


Prettig vakantiepark met nette huisjes gelegen midden in de duinen en met het strand op ca. 2 km afstand. Overdekt zwembad en vele andere faciliteiten. Golfbaan vlak bij.

De Koog - Landal Beach park

***** 5 sterren beoordeling 8,5


Luxe vakantiepark van Landal met vrijstaande villa’s die uitgerust zijn met prive sauna en zonnebank. De afstand naar het strand bedraagd 1 km.

De Cocksdorp - De krim

**** 4 sterren beoordeling 8,1


Vakantiepark De Krim beschikt over moderne bungalows een binnen- en buitenzwembad en 3 restaurants. Verder is er een bowlingbaan en een golfbaan naast het park.

De Koog - De Pelikaan

*** 3 sterren beoordeling 8,1


Goed ingerichte appartementen in een mooie en rustige omgeving. Het appartementencomplex beschikt over een eigen restaurant en bar.

Den Hoorn-Aparthotel Bos en duin

*** 3 sterren beoordeling 8,0


Het gemak van een Aparthotel combineren met de ruimte van een goed ingericht appartement. Dat is wat de eigenaren van dit apparte-mentenhotel voor u verzorgen.

De Koog - Kustpark Texel

***** 5 sterren beoordeling 8,0


Mooi vakantiepark van Roompot vakantieparken. Veel faciliteiten zoals een zwemparadijs en restaurants. Gunstig gelegen voor fietsers en wandelaars.

De Koog - Prinses Juliana

**** 4 sterren beoordeling 8,3


Volledig ingerichte appartementen waarvan sommige uitzicht hebben over de Noordzee. Het centrum van de gezellige badplaats De Koog is 5 minuten lopen.