Waddeneilanden    Texel    Vlieland     Terschelling    Ameland   Schiermonnikoog    LastMinute    Top 10 hotels   Top 10 appartementen                                                                                                                                                                                                                                                        

Top 10 Appartementen

 


De lijst van best beoordeelde top 10 appartementen is tot stand gekomen door vele meningen en recensies van reizigers en ervarings-deskundigen te rangschikken. De best beoordeelde hotel en logement lijst wordt regelmatig opnieuw beoordeeld. Het gegeven cijfer geeft een indruk van de verhouding tussen prijs, kwaliteit en sterren. Alle top 10 appartementen zijn door Vakantie op de Wadden bezocht en beoordeeld.

Texel

Vlieland

Vlieland - Strandhotel Seeduyn

**** 4 sterren beoordeling 8,2


Grootschalig hotel van de bekende hotelketen WestCord. Veel goede faciliteiten en mooie ruime comfor-tabele hotelkamers die voor een groot gedeelte zeezicht hebben.

Terschelling

Ameland

Schiermonnikoog

De Koog - Residentie Californie

**** 4 sterren beoordeling 8,1


Mooi appartementencomplex met het strand op slecht 750 meter afstand. De luxe appartementen hebben 2 slaapkamers en sommige kamers hebben een spabad.

De Cocksdorp - De krim

**** 4 sterren beoordeling 8,1


Vakantiepark De Krim beschikt over moderne bungalows een binnen- en buitenzwembad en 3 restaurants. Verder is er een bowlingbaan en een golfbaan naast het park.

Vlieland - Residentie Vlierijck

**** 4 sterren beoordeling 8,5


Prachtig rietgedekt appartementen- hotel met ruime en zeer  moderne appartementen en familie-suites. Faciliteiten zijn o.a. een zwembad en een goed restaurant.

WestCord Residentie Boschrijck

**** 4 sterren beoordeling 8,4


Zeer goed ingerichte appartementen van verschillende afmetingen. Er is een restaurant, sauna en u heeft toegang tot het aangrenzende zwembad. In de vakantieperioden Kid en Teens programma.

Ameland - De Berkenhof

    - sterren beoordeling 8,1


Klein appartementencomplex net buiten het dorp Nes en op een kleina afstand van het strand. Restaurants in de buurt en een bushalte op 50 meter.

Appartementen Graaf Bernstorff

**** 4 sterren beoordeling 7,6


Hotel Graaf Bernstorf beschikt ook over appartementen met 2 aparte slaapkamers. Ideaal, de gemakken van een hotel en de ruimte van een appartement.

De Koog - Landal Vogelmient

***** 5 sterren beoordeling 9,0


Luxe villa’s die slechts door een bosrand worden gescheiden van het strand. Alle luxe is in de villa’s aanwezig voor een aangename vakantie op Texel.

Landal West Terschelling

**** 4 sterren beoordeling 9,3


Nieuw appartementencomplex in het rustige gedeelte van het dorp West Terschelling. Luxe appartementen goed ingericht. Er is een brasserie voor een hapje en drankje.

Ameland - Landal Ameland State

**** 4 sterren beoordeling 8,7


De appartementen liggen mooi onder aan de duinen aan het strand van Nes. Er is een restaurant en in de naaste omgeving zijn meerdere horeca-gelegenheden.