Waddeneilanden    Texel    Vlieland     Terschelling    Ameland   Schiermonnikoog    LastMinute    Top 10 hotels   Top 10 appartementen                                                                                                                                                                                                                                                        

Top 10 Hotels

 


De lijst van best beoordeelde top 10 hotels is tot stand gekomen door vele meningen en recensies van reizigers en ervarings-deskundigen te rangschikken. De best beoordeelde hotel en logement lijst wordt regelmatig opnieuw beoordeeld. Het gegeven cijfer geeft een indruk van de verhouding tussen prijs, kwaliteit en sterren. Alle top 10 hotels zijn door Vakantie op de Wadden bezocht en beoordeeld.

Texel

Texel De Koog - Hotel Greenside

**** 4 sterren beoordeling 8,3


Hotel met goede faciliteiten en zee ruime hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Het hotel besschikt over wellness en de golfbaan is vlak bij.

Den Burg - Hotel de Lindeboom

*** 3 sterren beoordeling 8,7


De Lindeboom is gelegen in het midden van Texel direct grenzend aan vele fietpaden en wandelroutes. Ook zijn er luxe kamers met eigen sauna en bubbelbad.

Vlieland

Texel De Koog - Hotel Tatenhove

*** 3 sterren beoordeling 8,3


Gelegen midden in de natuur op een van de mooiste plekjes van Texel. Mooi uitzicht goede kamers en prima service.

Vlieland - Hotel De Kluut

*** 3 sterren beoordeling 8,4


Beschut gelegen aan de rand van het dorpje Oost-Vlieland is hotel De Kluut gelegen. Voor de ontspanning is er een sauna en een ruime tuin. Nette kamers. Gewoon goed.

Vlieland - Strandhotel Seeduyn

**** 4 sterren beoordeling 8,2


Grootschalig hotel van de bekende hotelketen WestCord. Veel goede faciliteiten en mooie ruime comfor-tabele hotelkamers die voor een groot gedeelte zeezicht hebben.

Terschelling

Terschelling - Hotel Nap

*** 3 sterren beoordeling 8,3


Een van de oudste hotels van Terschelling. Romatisch gelegen aan de voet van de beroemde vuurtoren Brandaris. Nette kamers en veel restaurants in de directe omgeving.

Terschelling - Hotel Schylge

**** 4 sterren beoordeling 8,2


Mooi hotel van de WestCord keten aan de haven van Terschelling. Prachtig uitzicht vanuit het restaurant en hotelkamers. Veel faciliteiten en een erg goed restaurant.

Ameland

Ameland - Hotel van Heeckeren

*** 3 sterren beoordeling 8,1


Modern hotel gelegen in het centrum van het dorp Nes. De veerboot en het strand in een lekkere wandeling van ongeveer 15 minuten. Goede lokatie.

Ameland - Hotel Dolores

*** 3 sterren beoordeling 8,6


Een bescheiden hotel . Zo beschrijft de eigenaar uit Hollum zijn hotel. De kamers zijn prachtig en erg groot. Leuk het ontbijt wordt op de kamer gebracht. Finse sauna in de tuin.

Schiermonnikoog

Hotel Restaurant Duinzicht

*** 3 sterren beoordeling 8,1


Sfeervol hotel restaurant en prima kamers voor een uitstekend verblijf. 2 minuten lopen naar het dorp en 10 minuten lopen naar het strand.