Waddeneilanden    Texel    Vlieland     Terschelling    Ameland   Schiermonnikoog    LastMinute    Top 10 hotels   Top 10 appartementen                                                                                                                                                                                                                                                        

Waddeneilanden Vlieland Hotels

 

Vlieland - Hotel De Kluut

*** 3 sterren beoordeling 8,4


Beschut gelegen aan de rand van het dorpje Oost-Vlieland is hotel De Kluut gelegen. Voor de ontspanning is er een sauna en een ruime tuin. Nette kamers. Gewoon goed.

Vlieland - Badhotel Bruin

*** 3 sterren beoordeling 8,8


Boutique hotel midden in het dorp Oost-Vlieland met mooie trendy kamers, mooi ingericht restaurant met een prettig terras. De veerboot is op 5 minuten lopen.

Vlieland - Hotel DoniaState

*** 3 sterren beoordeling 8,3


Nieuw hotel mooi gelegen in het duin aan de rand van het bos. Het Noordzeestrand is 10 minuten lopen. Alle modrene kamers hebben een eigen balcon.

Vlieland - Hotel zeezicht

*** 3 sterren beoordeling 8,5


Direct tegenover de aanlegplaats van de veerboot ‘Vlieland’ is hotel Zeezicht te vinden. Gezellig hotel met een groot zonneterras en een autenthiek ingericht restaurant.

Vlieland - Strandhotel Seeduyn

**** 4 sterren beoordeling 8,2


Grootschalig hotel van de bekende hotelketen WestCord. Veel goede faciliteiten en mooie ruime comfor-tabele hotelkamers die voor een groot gedeelte zeezicht hebben.

Vlieland - Loodshotel Golfzang

*** 3 sterren beoordeling 7,6


Gezellig hotel met een authentieke sfeer. Leuk cafe ‘het Loodscafe” waar rond 17.00 uur veel ‘localen’ te vinden zijn.

Vlieland - Hotel de Wadden

*** 3 sterren beoordeling 8,3


Centraal gelegen hotel met een goed cafe en 2 restaurants. Veel gezellig-heid en sfeer in dit typisch Vlielander hotel waarin voeger de Zeevaart-school was gevestigd.

Vlieland - Hotelletje de Veerman

*** 3 sterren beoordeling 8,9


Kleinschalig familiehotel met keurige schone kamer. Prima ligging aan het einde van het dorpje Oost-Vlieland vlak bij de vuurtoren.

Vlieland - De Herbergh van Flielant

*** 3 sterren beoordeling 8,5


Zeer netjes en pas gerenoveerd gezellig hotel met een uitstekend restaurant. Gratis Wifi op de kamers. Ligging in het dorp en het strand op 1,5 km. Een klein stukje op de fiets die bij het hotel te huur zijn.

Vlieland - Hotel Rispens

*** 3 sterren beoordeling 7,4


Hotel aan het begin van het dorp vlak bij de veerboot. Het hotel beschikt over een restaurant en bar. Ook is er een ligweide aan de zuidzijde.